Propera Temporada 2012/13

11 de juny 2012, 2:44 publicada per Unio Girona
Fitxa d'inscripció: recordem que tots els participants han de presentar la fitxa d'inscripció. En cas de no haver-ho fet abans del 15 de juny l'entitat no reserva cap dret a plaça per al jugador/a

Fitxa Federativa i revisions mèdiques
Els jugadors de futbol federatiu (alevins, Infantils, Cadets, Juvenils i Séniors) a l'inici de temporada han d'omplir la fitxa federativa (dades que demana el coordinador) i signar-la per part dels pares o tutors legals. Per tal de fer-la efectiva cal tenir en vigència la revisió mèdica (durada de tres anys). El coordinador es posarà en contacte en cada jugador que precisi la revisió mèdica. Serà obligatòria per tots els alevins de primer any (nascuts el 2002) i per la majoria d'infantils de segon any (nascuts el 199). Puntualment també hi hauran jugadors cadets que l'hauran de passar.
La revisió mèdica es pot fer en qualsevol centre mèdic homologat per la federació. Des del club es facilita la revisió mèdica a les matixes instal.lacions del centre Esportiu Vedruna durant la primera setmana d'entrenaments (setembre). Rebreu més informació a finals de juny.