III CAMPUS UNIÓ SETMANA SANTA

10 d’abr. 2012, 1:19 publicada per Unio Girona
3ª edició del CAMPUS UNIÓ de SETMANA SANTA realitzat amb èxit. 85 participants 8 monitors i 6 voluntaris. Molt esport, molts jocs i activitats i sobretot molts moments divertits per participants i jugadors.
DILLUNS 2
Presentació del campus. Nens i nenes nous, d'altres que ja han participat en anteriors edicions i ja riuen.
Presentació dels monitors i dels voluntaris. Explicació de les normes del campus. Composició dels grups i cap entrenar.
Avui ens centrarem en la part tècnica: bàsquet bot i tir; futbol control i xut.
Ens visiten diferents personatjes representats de l'esport gironí: bàsquet dues jugadores de l'UNI GIrona i futbol en Sergi Raset coordinador del futbol base del FCGirona. Tots ells ens han ajufat a realitzar diferents activitats després de parlar una estona amb els nanos.
Migdia tranquil amb dinar i joc lliure al pavelló.
Per la tarda competició d'habilitats tècniques:Bàsquet: 1x1, tirs lliures, circuits i tir exterior. Futbol: circuit, bitlles i tocs. Repartim samarreta campus.
DIMARTS 3
Sortida a Quart. Pronostiquen pluja però ens arrisquem i sortim. Els hi fa molta il·lusió als nens i nenes.
La majoria amb BTT fem tres grups un de grans, un de mitjans i un de petits per tancar el grup.
Són les 9:30h sortim del cole. Cap incident anormal, alguna que altre caiguda i alguna que altre aturada per posar una cadena al seu lloc. Són les 10:30h final de la bicicletada. esmorxzar i ales 11:00h ena obren les instal·lacions de Quart per poder entrenar.
Comencem tots al pavelló atés que s'ha posat a ploure. Cap a les 12:00h deixa de ploure i els de futbol decideixen anart a fora a fer el partidet final i gaudir de l'herba artificial. Ens enganxa un xàfec d'aquells que fan història. A córrer tots cap al pavelló a intentar aixiugar-nos.
A la 13:00h tots dinant als porxos mirant com plou i preparant la tornada. Evidentment amb autobus. Els monitos juguen al tetris amb les BTT per intentar pòsar-les a l'autobus i a la futgoneta que ha donat suport.
Tarda al pavelló maristes amb petites competicions i jocs.
DIMECRES 4
Segon dia d'entrenaments al cole aquest cop aspectes tàctics. Els de bàsquet estan convidats al 3x3 del Girona, els més petits es queden amb l'Ignasi a fer activitats al pavelló. 
Futbol entrenaments al pavelló perque està plovent. Sort d'aquest espai i que es prou gran com per realitzar diferents activitats. Salvats!!!!
Migdia com sempre tranquil i amb joc lliure estona de relax. Aquests nens i nenes no paren MAI.
Tarda partidets.
DIJOUS 5
Sortida a Banyoles. Basquet entrenametns al pavelló de la Draga i futbol entrenametns al camp vell de Banyoles.
Ens trobem tots al parc de la Draga per dianr i feu una estona de joc lliure. 15:00h tornem a Maristes a fer la Ginkama que cada any clausura el Campus. GINKAMA TRIBIAL (futbol, basquet, anatomia i fisiologia) són uns cracks. Utilitzem tot el pavelló i per acabar el CAMPUS s'ha passen la mar de bé.

Gràcies a tots per confiar amb nosaltres i un agraïmet especial al grup de monitors i voluntaris que ens ha ajudat a realitzar i motivar totes les activitats. A tots gràgies

Us hi esperem l'any vinent.