I BOTIFARRADA UNIÓ

15 d’oct. 2012, 2:13 publicada per Unio Girona   [ actualitzat el 15 d’oct. 2012, 2:19 ]
Tal com us vàrem comunicar la Unió Girona Vedruna organitza pel proper dissabte 20 d'octubre una jornada amb espais lúdics, la PRESENTACIÓ DELS EQUIPS (Secció de Futbol) i la I BOTIFARRADA UNIÓ.

Aquest esdeveniment està obert a tothom! La presentació del equips és de la secció de futbol per raons organitzatives i de seu esportiva de la Unió Girona Maristes-Vedruna. En breu es comunicarà la jornada de presentació d'equips de la secció de bàsquet a la seu esportiva de Maristes.

Tot i així, desitgem que tant uns com altres hi siguen presents i gaudim d'una fantàstica jornada esportiva, lúdica i de germanor de la nostra entitat.
Per aquest motiu tota la secció de bàsquet Unió Vedruna està convidada a la primer I concurs de triples/tirs lliures per equips i apadrinat per jugadores de la Unió Girona de Lliga femenina 1. Sí! Ens vindran a veure algunes jugadores del primer equip de l'UniGirona i us ajudaran a llançar triples o tirs lliures (segons categoria)

És important saber que la botifarrada té la implicació i col.laboració dels jugadors de l'equip sénior  de futbol Unió Girona. L'organització d'aquest esdeveniment vol col.laborar, en part, en proporcionar suport esportiu i econòmic a aquest equip.
Un equip que compte amb jugadors que han estat alumnes de les nostres escoles i entrenadors dels nostres equips Unió.
Per això us volem, després de dinar, al camp, per esperonar a l'equip, a un grup de jugadors que van líders de la classificació i que desitgem puguin lluitar per l'ascens de categoria.

JA PODEU FER LA VOSTRA INSCRIPCIÓ A PARTIR DE DILLUNS (TENIU TEMPS FINS DIJOUS). LLIUREU LA BUTLLETA DEL DOCUMENT ADJUNT A QUALSEVOL COORDINADOR (Ramon Vila, Lluís Nogué, Carles Santodomingo, Enric Pallarès, Jordi Prunella)


NO HI PODEU FALTAR!!


La UNIÓ Girona 

BOTIFARRADA I DIADA presentació 12-13.pdfĊ
Unio Girona,
15 d’oct. 2012, 2:14