Benvolgudes famílies,

No són temps fàcils i tots sabem que hi ha gent que ho passa molt malament fins al punt de necessitar els aliments més bàsics.

Atès a la filosofia de la nostra escola i de la seva entitat esportiva Unió Girona Vedruna, hem cregut oportú oferir a les famílies la possibilitat de col·laborar en la recollida d'aliments bàsics per a la Fundació El Banc dels Aliments. Aprofitarem la Diada Esportiva del dissabte 1 de junyper centralitzar la recollida.
 
Pensem que en un dia com aquest, ple de gom a gom, festiu i familiar, podem deixar el nostre granet de sorra per als més necessitats.

Per tal de facilitar la participació de les famílies es podrà dur a terme de dues maneres;

1. Zona de recollida Banc del Aliments: durant tota la jornada, des de les 9h del matí fins a les 21h de la nit, trobareu una zona habilitada per desar els aliments.

2. Concurs Esportiu Banc del Aliments: de 20h00 a 21h00 es podrà participar en el concursos esportius al pavelló del Centre Esportiu Vedruna. 
Per inscriure's al concurs caldrà aportar algun aliment bàsic (és el cost de la inscripció). Hi ha premi per als guanyadors de cada categoria.
Podeu fer la inscripció en la mateixa zona habilitada de recollida d'aliments comunicant el vostre nom i cognoms, categoria de   compteció i modalitat. 
Les modalitats del concurs són;

    Concurs Esportiu Bàsquet: 20h a 20h30 Concurs de Tirs Lliures. Millor de 5 tirs de Lliures (categoria escoleta/ Premini/ Mini)
                                            20h30 a 21h Concurs de Triples. Millor de 5 triples (categoria inferior Júnior/ Júnior- Sènior)
    Concurs Esportiu Futbol:    20h a 20h30 Concurs de Futdiana. Millor de 5 xuts. Porteria petita (categoria escoleta-Prebenjamí / Benjamí)
                                            20h30 a 21h Concurs de Triples. Millor de 5 xuts. Porteria petita (categoria Aleví-Infantil/ Cadet-Juvenil-Sènior)

Segons el Banc d'Aliments es recomana la col·laboració en aliments bàsics com; arròs, llegums secs, oli i llet.

L'organització d'aquest acte comporta una petita modifació d'horari per al partit Sènior de Bàsquet. Aquest equip passaran a jugar conjuntament amb els equips de Bàsquet Pares.

Anime'm a totes les famílies a participar-hi!

Us adjuntem el lik informatiu promocional de la Campanya LA FAM NO FA VACANCES