Avís Important

18 d’oct. 2013, 8:24 publicada per Francisco Lorenzo   [ actualitzat el 18 d’oct. 2013, 8:24 ]
CALENDARI ENTRENAMENTS DUES PROPERES SETMANES 

Aquestes dues properes setmanes hi ha un seguit d’esdeveniments que ens poden afectar a l’organització i desenvolupament entrenaments.

Dijous 24 d’octubre. Vaga General d’Educació.

Indiferentment de l’organització de cada escola el Departament d’Ensenyament i la mateixa empresa de transport desaconsella el desplaçament amb transport escolar o similar per a activitats per a infants i joves. Atès aquestes circumstàncies l’escola no efectuarà desplaçaments en bus i per coherència tampoc al Centre Esportiu Vedruna.

Davant aquestes circumstàncies hem cregut oportú ANUL.LAR els entrenaments de futbol i bàsquet del dijous 24 i PASSAR-LOS  al divendres 25 oferint el mateix servei de transport.

Considerem que aquesta actuació evitarà possibles incidents i així vetllarem per la seguretat dels infants i jugadors/es.

També cal tenir present que divendres 25 és el dia que l’Ajuntament i els gestors  de fires acorden oferir les atraccions a 1€.

Anys anteriors alguns equips han aprofitat aquest dia de Fires Econòmiques per fer-hi una sortida conjunta amb tot el col·lectiu (sempre amb consentiment, i presència d'alguns pares que s'ho puguin combinar). 

Si es planifica aquesta activitat per aquest dia, l'entrenador ho parlarà amb els pares i jugadors/es i també ho farà saber al coordinador corresponent.

Es tracta que cada equip decideixi (pares-entrenador) si fer entrenament o anar a les fires directament.

Dilluns 28. Festiu. Dia de lliure elecció

No hi ha entrenaments

Dimarts 29. Festiu de Sant Narcís

No hi ha entrenaments

Dimecres 30. Tractament camp futbol

Aprofitarem aquest mini descans d’entrenaments per fer un petit tractament al camp de gesta natural del C.E.Vedruna.

Aquest dimecres els equips Alevins de futbol que habitualment entrenen al Centre Esportiu Vedruna aniran a entrenar a Riudellots de la Selva, espai utilitzat per tots els equips futbol 11 de la Unió Girona.

La Unió oferirà el servei de bus d’anada i tornada sense cost. La sortida serà igualment a Poeta Marquina a l’hora habitual i passarà pel Centre Esportiu Vedruna per deixar LES JUGADORES DE BASQUET i alhora recollir aquells altres jugadors de l’Aleví que no fan ús habitual del bus. Per raons de desplaçament aquest dia l’entrenament s’acabarà un xic més tard 19:50. La tornada es farà amb bus fins al C.E.Vedruna i s’arribarà 20:15 aproximadament.

Per tant la recollida s’ha de fer igualment al CEV i un xic més tard per als jugadors de futbol Aleví.

Dijous 31. Normal

Els entrenaments, els espais, desplaçaments i horaris seran els normals i habituals

Gràcies per l'atenció. Si teniu algun dubte consulteu-ho als respectius coordinadors.